Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Meer informatie nodig? Bel: +31 (0) 252 - 235 253 of mail naar: buddy@allpremiums.nl

bedrukte magnetische boekenlegger

Wilt u ook vaak onder de aandacht van uw klanten en relaties blijven? Kies er dan eens voor om magnetische boekenleggers met uw logo en tekst te laten bedrukken! Het leuke van een boekenlegger met magneetjes is dat het een heel praktisch product is waar mensen jarenlang gebruik van maken.

De boekenleggers zijn gemaakt van een stevige kwaliteit 320 grams karton. U geeft dus echt een heel mooi promotie artikel aan uw relaties. Wij bedrukken de boekenleggers standaard full color op beide zijden. Door deze manier van bedrukken worden ook foto's en afbeeldingen haarscherp afgebeeld.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden en de prijzen? Bekijk hier het product. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren.

Lees meer

goedkope magneten bedrukken

Wij bedrukken ook goedkope magneten voor een kleiner budget. Deze bedrukte magneten hebben net zoals de duurdere magneten een duurzame vinyl toplaag en zijn daarmee van dezelfde kwaliteit. Het verschil zit in de dikte en daarmee de kleefkracht van de goedkope magneten. De dikte hiervan is 0,8mm waardoor de goedkopere magneten niet geschitk zijn voor het gebruik op een memo of whiteboard. Ook worden deze magneten standaard "mat" bedrukt, bij de duurdere magneten kun je ook kiezen voor een glanzende afwerking of een beschrijfbaar laminaat. 

Let er bij het bestellen van bedrukte magneten goed op waar de toplaag van gemaakt is. Veel magneten worden gemaakt met een toplaag van papier of karton. Deze beschadigd al heel snel wanneer je de magneten vastpakt of nog eens opppakt en daarna weer ergens anders vastplakt. Bij de magneten met een vinyl toplaag die wij leveren heb je hier geen last van, de rand van de magneten blijft mooi en onbeschadigd. 

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden voor je eigen bedrukte magneten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Om de goedkope bedrukte magneten te bekijken klik je hier

Lees meer

silicone polsbandjes met glitters

Silicone polsbandjes met glitters voor een extra feestelijk effect! Leuk om te gebruiken op bijvoorbeeld een (kinder) feestje of een evenement. Wij leveren de siliconen bandjes met glitters met een opdruk, gravering of ingekleurde gravering. Het is zelfs mogelijk om deze glitters te leveren op glow in the dark armbandjes. Heeft u zelf een leuk idee? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Bekijk hier het silicone polsbandje met glitters.

Lees meer

memo magneten bedrukken

Memo magneten bedrukken wij voor bedrijven die graag onder de aandacht van hun klanten blijven (en dat wilt u toch ook?). De bedrukte memo magneet wordt door uw relaties op het white board gebruikt, zodat ze dagelijks uw logo zien. Een leuk maar vooral praktisch relatiegeschenk dat zeker gewaardeerd wordt. Doordat de memo magneet in verschillende vormen en formaten bedrukt wordt, is er altijd wel een magneet die bij uw logo of productafbeelding past. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken!

Bekijk hier ons assortiment memo magneten.

Lees meer

markclip bedrukte paperclips

Markclips bedrukte paperclips zijn een opvallend promotioneel product waarmee u nóg meer onder de aandacht van uw klanten komt. Uw logo, tekst of productafbeelding wordt in de Pantone kleuren van uw eigen huisstijl bedrukt. In tegenstelling tot andere clips wordt de Markclip direct op het staal bedrukt, niet op een sticker! Het resultaat is een mooie en duurzame opdruk met een professionele uitstraling.

Het assortiment van Markclip bestaat uit verschillende modellen en vormen zodat er altijd een clip aansluit bij de opdruk van uw voorkeur. Mail gerust uw logo naar buddy@allpremiums.nl zodat wij vrijblijvend een bedrukkingvoorstel kunnen maken voor de Markclip Original, Wingclip, Cornerclip of aXionclip.

Wilt u meer informatie over het bedrukken van Markclips met uw logo? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0252-235 253.

Lees meer

extra smalle silicone polsbandjes

Silicone polsbandjes maken wij ook in een extra smalle uitvoering. Met een hoogte van slechts 6mm kunt u hiermee silicone polsbandjes bestellen, die er net even iets subtieler en eleganter uitzien. Door de geringe hoogte zijn deze extra smalle polsbandjes geschikt voor het bedrukken en graveren van alleen teksten; voor logo's is helaas te weinig ruimte beschikbaar. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier het product of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: 0252- 235 253.

Lees meer