Wij bedrukken ook goedkope magneten voor een kleiner budget. Deze bedrukte magneten hebben net zoals de duurdere magneten een duurzame vinyl toplaag en zijn daarmee van dezelfde kwaliteit. Het verschil zit in de dikte en daarmee de kleefkracht van de goedkope magneten. De dikte hiervan is 0,8mm waardoor de goedkopere magneten niet geschitk zijn voor het gebruik op een memo of whiteboard. Ook worden deze magneten standaard "mat" bedrukt, bij de duurdere magneten kun je ook kiezen voor een glanzende afwerking of een beschrijfbaar laminaat. 

Let er bij het bestellen van bedrukte magneten goed op waar de toplaag van gemaakt is. Veel magneten worden gemaakt met een toplaag van papier of karton. Deze beschadigd al heel snel wanneer je de magneten vastpakt of nog eens opppakt en daarna weer ergens anders vastplakt. Bij de magneten met een vinyl toplaag die wij leveren heb je hier geen last van, de rand van de magneten blijft mooi en onbeschadigd.  

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden voor je eigen bedrukte magneten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Om de goedkope bedrukte magneten te bekijken klik je hier.