Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Heb je vragen? Bel: +31 (0) 252 - 235 253 of mail naar: buddy@allpremiums.nl

ZWEETBANDJES

Zweetbandjes leveren wij in iedere Pantone of PMS kleur, zodat deze goed bij uw huisstijl of logo passen. Het zweetbandje is in verschillende standaard afmetingen verkrijgbaar, maar kan op uw verzoek ook in een aangepast formaat gemaakt worden. Als optie zijn de zweetbanden ook met rits leverbaar.

Uw logo of reclame uiting kunnen wij op de zweetband borduren of bedrukken. Dit kan op de volgende manieren; via een directe borduring op het polsbandje, op een geweven label waar uw logo op geborduurd wordt, jacquard geweven in de zweetband en 3D bedrukt op een kunststof label.

 • Zweetbandjes borduren wij met uw logo, text of reclame uiting. Bij dit zweetbandje wordt er direct op het zweetbandje geborduurd. De zweetbanden zijn gemaakt van katoen en spandex voor een optimaal vochtopnemend vermogen en vormvastheid. De borduring is gemaakt van rayon, een sterke draadsoort die er voor zorgt dat de borduring ook na vele malen wassen mooi en in vorm blijft.

  Minimale afname 
  : 100
  Levertijd : 3 - 4 weken

  Zweetbandjes borduren

  Prijs vanaf:
  € 1,69
  Bekijk product
 • Zweetbandje met geweven label voor uw logo of reclame tekst. Met name bedoeld voor logo's met kleine details en teksten met kleine letters. 

  Minimale afname  : 100 zweetbandjes
  Levertijd : ca. 3 - 4 weken

  zweetbandjes geweven label

  Prijs vanaf:
  € 1,69
  Bekijk product
 • Bij dit zweetbandje wordt uw logo of tekst direct in de zweetband mee geweven. Deze manier van zweetbandjes maken is niet geschikt voor kleine details.

  Minimale afname  : 100 zweetbandjes
  Levertijd : ca. 3 - 4 weken

  zweetbandjes jacquard geweven

  Prijs vanaf:
  € 1,69
  Bekijk product